top of page

Over mij en wat ik je kan bieden

 Hi, ik ben Ania 

Sinds ik me kan herinneren, ben ik gefascineerd door prachtige vrouwen op covers van magazines en portretten die je in musea vindt. De uitstraling, schoonheid en kracht van de vrouwen spreken tot mijn verbeelding. Maar als ik in de spiegel keek, voelde ik me niet waardevol genoeg om op dezelfde manier te worden vereeuwigd. Ik zag alleen maar mijn imperfecties en tekortkomingen. Ik dacht dat ik niet mooi genoeg was, niet slank genoeg en niet belangrijk genoeg voor zo'n portret.

Als volwassen vrouw vond ik een manier om mijn passie voor fotografie te uiten door anderen te fotograferen. Ik vond het fantastisch om te doen, maar ik bleef onzeker over mijn eigen meerwaarde. Ik vroeg me af of mijn werk goed genoeg was en of ik er wel geld voor kon vragen. Deze onzekerheid zat diepgeworteld en belemmerde me in mijn groei en ontwikkeling als vrouw en als fotograaf.

 

Op een dag, toen alles verkeerd leek te gaan, besloot ik om een glamourfoto van mezelf te maken.

Ik had niets te verliezen, dacht ik, dus waarom niet? Toen ik naar de studio ging, was ik goed voorbereid. Ik wist wat ik wilde, hoe ik eruit wilde zien en wat ik wilde uitstralen. Ik had het beeld in mijn hoofd.

 

Ik maakte de foto. En wat er gebeurde was iets magisch. De foto was niet zomaar een foto. Het was de hele reis ernaartoe. Het was het besef dat ik het waard ben om een portret van mezelf te maken. Dat ik het waard ben om voor mezelf te zorgen. Dat ik het waard ben om mijn eigen schoonheid en kracht te omarmen. Deze ervaring heeft me de kracht gegeven om uit mij negatieve gedachtenpatroon te stappen en mezelf als een zelfverzekerde vrouw te zien.

 

En de foto? Die hangt nu uitvergroot in mijn studio! Die herinnert me elke dag aan wie ik ben en helpt me om mijn beste zelf te zijn. En ik weet dat ik met zo'n speciale fotosessie andere vrouwen ook kan helpen hun schoonheid en kracht te zien en te omarmen. Samen kunnen we een wereld creëren waarin iedereen zich waardevol en sterk voelt.

Self Portrait @Ania Liesting.jpeg
diensten en producten

 Wat bied ik? 

Ik geloof dat fotografie een enorme invloed heeft op ons leven! Daarom wil ik mijn klanten van dienst zijn door ze hun prachtige portretten in vorm van professioneel gedrukte kunstwerken te presenteren die elke dag bewonderd kunnen worden.

Gedrukte foto's zijn tastbaar. Je kunt ze vasthouden, doorgeven en aan de muur hangen. Je kunt ze jarenlang koesteren. En als je kinderen hebt, zullen zij en hun kinderen, jouw portretten ongetwijfeld ontzettend waarderen. 

Ik bied kunstwerken op maat: van speciale afdrukken in handformaat tot levensgrote, ingelijste portretten voor aan de muur. Jij bent van harte welkom in mijn studio! Mail of bel me om een consult in te plannen en alle artwork-opties persoonlijk te bekijken.

Wall art

Portrait_©Ania Liesting_PRINT_130423215834.jpg

 Tarieven 

Elke sessie stel ik op maat samen: van verlichting tot achtergronden tot garderobe. Je sessie is nooit gehaast. Er is genoeg tijd voor creativiteit en er is genoeg tijd om je beter te leren kennen. Hierdoor kan ik elke set-up perfectioneren en je te helpen het meeste uit je shoot halen.

Met de sessietarief koop je de tijd en het talent die nodig zijn om prachtige kunstwerken te maken met de mensen waar jij het meest van houdt.

De sessie omvat:

 • Een pre-consult (via telefoon of Zoom) om te bespreken wat voor soort beelden je graag zou willen maken tijdens onze sessie

 • Advies over garderobe en styling

 • Optioneel: make up en haarstyling in de studio  (+ 125 euro)

 • Mijn tijd en talent voor het maken van beelden

 • Onthullingssessie wanneer je jouw portretten kunt zien en de favorieten kunt bestellen

SESSIEKOSTEN - € 350

AFDRUKKEN EN WALL ART


Alle beelden worden apart verkocht - je koopt alleen waar je van houdt.

Portretten beginnen bij €160 en collecties bij €750,-.

2 à 3 weken na de fotoshoot kun je je foto's bekijken en beslissen wat je wilt bestellen. Jij kunt kiezen uit prachtige gematteerde prints, collecties of wall art. Het bedrag dat jij uitgeeft is geheel aan jou; je koopt alleen wat je leuk vindt!
 

De meeste mensen investeren tussen de € 1500 en € 2000 in een verzameling van hun favoriete kunstwerken om thuis tentoon te stellen en ervan te genieten - maar er is geen minimumbedrag. Of je nu 2 of 20 beelden kiest, ik wil dat je de foto's hebt waar je dol op bent! De foto's die jou vreugde brengen en die je nog vele jaren zult koesteren.

veelgestelde vragen
 • Ik wil een sessie cadeau geven. kan dat?
  Ja, je kunt hier een cadeaubon eenvoudig online bestellen.
 • Hoe kan ik een sessie boeken?
  Je kunt me bellen om een datum te reserveren of het formulier invullen op de contactpagina. Dan bel ik jou terug.
 • Wanneer krijg ik mijn foto's te zien?
  Tijdens de onthulling sessie: 2 à 3 weken na de fotoshoot.
 • Wat kost een sessie en hoeveel kan ik verwachten uit te geven?
  De hele sessie kost € 350. Hierbij zijn inbegrepen de fotosessie in de studio, stylingadvies, meerdere kledingwissels, het retoucheren van je foto’s en een persoonlijke onthulling 2 à 3 weken na de fotoshoot. Tijdens de onthulling krijg je jouw foto’s te zien en kunnen we ter plekke jouw kunstwerken samenstellen. Wat je uitgeeft hangt geheel af van jouw wensen. Portretten beginnen bij € 160 en collecties starten bij € 750. Of je nu 2 of 20 beelden kiest, ik wil dat je foto's hebt waar je dol op bent, die je vreugde brengen en die jij nog vele jaren zult koesteren.
 • Hoe kan ik me voor de sessie voorbereiden?
  Dit bespreken wij tijdens het consult. Maar er zijn een paar eenvoudige dingen die je vooraf kunt doen. Zorg dat je de kleding die je wil dragen op tijd hebt uitgezocht en dat het gewassen en gestreken is. Check je haar en nagels. Goede hydratatie is ook belangrijk: zorg (als je dat niet gewend bent) dat je minimaal een week vooraf voldoende water drinkt. Als je dat leuk vindt: een masker op de dag vooraf geeft je huid een frisse look.
 • Wat houdt een sessie in?
  Een sessie houdt in: Een consult. Hier leren we elkaar kennen en ontdekken we samen wat jouw wensen zijn. Zodat we het mooiste portret van je kunnen maken dat je elke keer opnieuw zal opladen. Je bent hiervoor vooral in mijn studio welkom. Dan kun je direct al de mooie producten zien. Maar het kan ook via telefoon. Of zoom. De fotosessie. De onthulling: 2 à 3 weken na de sessie kom je weer naar de studio om jouw prachtige beelden te bekijken en te bestellen.
 • Moet ik een aanbetaling doen en waarom?
  Ja, de kosten van de fotosessie à € 350 betaal je bij het boeken van je shoot om een datum te reserveren. Bij annulering krijg je de aanbetaling niet terug, maar mocht de datum van de shoot onverhoopt verzet moeten worden is dat geen enkel probleem. Verzetten kan tot 24 uur voor aanvang van de fotoshoot.
 • Ik heb geen ervaring voor de camera. Kan ik dit wel?
  Ik weet het zeker dat jij dit kunt! Het is aan de fotograaf om het beste van jou te laten zien. Ik zal je iedere pose uitleggen én voordoen zodat ook jij vol zelfvertrouwen voor de camera staat!
 • Waar vindt mijn sessie plaats?
  Bijna alle sessies vinden plaats in de studio : Hagelkruisweg 2 in Maasbree, tenzij jij voor een sessie op locatie hebt gekozen.
 • Gebruik je mijn foto's op je website of social media?
  Ik ben enorm trots op mijn werk en wil het graag aan anderen laten zien. Tegelijk vind ik het erg belangrijk om jouw privacy te respecteren. Daarom zal ik je na de onthulling vragen of en zo ja, welke foto's ik van jou mag delen. Het is essentieel dat jij je er comfortabel bij voelt.
 • Waarom zou ik een portret van mezelf willen?
  Omdat je het waard bent! Omdat het je een geweldig gevoel geeft over wie je bent en waardoor je opnieuw (of voor het eerst) verliefd wordt op jezelf! De afgedrukte beelden helpen je jezelf eraan herinneren hoe mooi je bent. Heb een aantal prachtige portretten voor jezelf! Én voor mensen die om je geven. Op een dag zullen jouw dierbaren op zoek gaan naar foto's van jou. Wat zullen ze vinden?
 • Wat zal ik meenemen?
  Je mag maximaal 4 outfits meenemen voor je fotoshoot. Neem een verscheidenheid aan kleuren, texturen en looks mee. Neem iets casuals, leuks, glamoureus, sexy of iets anders mee waar je je mooi in voelt: een jurkje, stoer pak, bloesje en spijkerbroek of mooie lingerie. Alles kan. Als je dapper genoeg bent om alles bloot te geven, sta ik ook open voor smaakvolle naaktfoto's. Deze sessie gaat echt over het fotograferen van jou zoals jij gezien wilt worden. Wat minder goed werkt op de foto, is kleding met drukke patronen of veel kleuren: ruitjes, strepen of stippen. Ze leiden af en hier gaat het om jou.

VEELGESTELDE VRAGEN

bottom of page